SlotsMagic

SlotsMagic

Velkommen til SlotsMagic.dk!

På Slots Magic er det der den virkelig magi finder sted! Spillestedet udbyder en bred vifte af fantastiske spil som du gratis kan downloade. Du kan desuden selv vælge om du ønsker at spille for rigtige penge eller om du bare vil spille for sjov. Som navnet på hjemmesiden indikerer, er der et stort udvalg af slots spil, men du kan også vælge at spille traditionelle kasinospil såsom blackjack og poker.

Ny spiller på Slots Magic

At sige at nye kunder bliver forkælet på Slots Magic er nærmest en underdrivelse, da det er helt vildt hvor mange fordele du får som ny spiller på sitet. Til at starte med, får du 25 gratis spins bare for at registrere dig, men du kan tilmed opnå at få 200 gratis spins og derudover en indskudsbonus på i alt hele 3000 kr.! Det foregår på følgende måde:

Ved 1. indbetaling = Du får 25 gratis spins samt en bonus på 100% op til 1000 kr.

Ved 2. indbetaling = Du får 50 gratis spins samt en bonus på 50% op til 1000 kr.

Ved 3. indbetaling = Du får 100 gratis spins samt en bonus på 100% op til 1000 kr.

Alt du skal gøre for at få de her fantastiske bonusser, er at benytte koden TOP200 ved alle tre indbetalinger.

Trofaste kunder på Slots Magic

Som trofast og loyal kunde hos Slots Magic, får du også en lang række belønninger. Du kan nemlig optjene VIP point som du kan indløse til rigtige penge på din konto, men du skal huske at placere en indsats indenfor 30 dage på din konto, ellers kan pointene blive fjernet. Som VIP spiller får du desuden flere fordele i form af:

  • Cashback for hver indsats du foretager dig + Cashback når du tester nye spil
  • Gratis bonusser for at rykke op i niveau
  • En VIP kontomaneger der passer til dit personlige behov
  • Kampagnetilbud og invitationer til fantastiske arrangementer
  • Hyppige bonus tilbud (de store af slagsen)

Ansvarlighed, sikkerhed og betaling

På Slots Magic er underholdningen som sagt i top, men derfor er der stadig tale om at man skal spille ansvarligt. Derfor tilbyder Slots Magic at du kan tage en selvevalueringstest, hvis du skulle være bekymret omkring din spilleadfærd. For at spille på sitet skal du være mindst 18 år gammel og Slots Magic vægter højt, at mindreårige ikke skal kunne komme til at spille. Derfor opslår de en masse gode råd i forhold til, hvis du har børn i huset og er bekymret for, at de kan komme til at spille fra din konto. Slots Magic anbefaler dertil nogle filtreringsprogrammer, som du kan benytte. Disse er: Cyber Patrol, GamBlock og Net Nanny. Slots Magic går som sagt op i ansvarlighed, men de går bestemt også ligeså højt op i sikkerhed. Du skal selvfølgelig logge på med NemID, hvilket beskytter din konto. Der bliver også anvendt 128-bit Secure Socket Layer, som er en krypteringsteknologi, der beskytter dine oplysninger og ligeledes bidrager til en sikker spiloplevelse. Slots Magic tilbyder et utal af betalingsmuligheder, så du kan betale med lige præcis den metode der passer dig bedst.

Kundeservice

Hos Slots Magic må man i den grad sige, at kundeservicen er i top. Supportteamet er nemlig klar og parate til at hjælpe dig 24/7, så du kan altså kontakte kundeservice hele døgnet rundt! Dette kan ske både på telefon og på mail.

Tlf.: 89880949

e-mail.: [email protected]

Lad magien begynde! Ind på Slots Magic og få dine bonusser og gratis spins og se om dine drømme går i opfyldelse!