Dansk777

Dansk777

Velkommen til Dansk777 casino!

Denne danske online spilleside fra 2014, har over 100 forskellige spil i form af blandt andet sjove spilleautomater, slots og videoslots. På trods af at spillesiden er relativt ny, har den allerede fået stor succes.

Ny Kunde hos Dansk777

Som kunde hos Dansk777, får du en masse fordele, blandt andet muligheden for at vinde store jackpotter samt få unikke tilbud og erhverve dig fantastiske bonusser.

Dansk777 har et brugervenligt design og er let for dig som ny kunde at benytte. Du kan endda oprette en midlertidig profil så du kan prøve alle spil gratis, og på denne profil behøver du ikke engang at logge ind med NemID. Der er dog nogle begrænsninger ved at spille på en midlertidig konto i form af, at du højst kan indbetale 10.000 kr. og du kan ikke få udbetalt penge på din konto. Dog bliver du forkælet, når du er klar til at spille for rigtige penge, med blandt andet en vild velkomstbonus. Denne bonus er på 100% og det vil sige, at du får fordoblet det beløb du indbetaler. Du kan med velkomstbonussen få op til 2000 kr!

For eksempel:

Indbetaler du 100 kr. får du 200 kr. i velkomstbonus

Indbetaler du 500 kr. får du 1000 kr. i velkomstbonus

Indbetaler du 1000 kr. får du 2000 kr. i velkomstbonus

Ud over den store bonus, får du gratis spins oveni som du kan bruge på online spillemaskinerne. Du får 20 gratis spins når du registrerer dig og yderligere 20 gratis spins når du logger ind på anden dagen. På tredje dagen får du så 40 spins ekstra, det vil altså sige 100 gratis spins i alt!

VIP

Når du er kommet i gang med er spille, bliver du i den grad også belønnet. Når du spiller på Dansk777, tæller enhver indsats og du kan optjene belønningspoint som giver dig VIP-status. Jo mere du spiller og jo flere point du får optjent, jo højere op i niveau kommer du. På hvert niveau hører en masse fordele til, og de bliver kun bedre jo højere op ad VIP-stigen du kommer.

Ansvarlighed, Sikkerhed og Betaling

Hos Dansk777 bliver sikkerhed og ansvarlighed taget alvorligt og du skal være mindst 18 år for at kunne deltage i underholdningen. Din konto på spillestedet er desuden beskyttet og sikker fordi logger på med NemID og da websitet benytter sig af den sikre krypteringteknologi: 128-bit Secure Socket Layer, er der ingen grund til bekymring. Du kan tilmed bruge lige præcis den betalingsmetode du selv fortrækker og du kan vælge mellem Visa/Dankort, Mastercard, PayPal med flere.

Kundeservice

Skulle du have nogen spørgsmål eller har brug for hjælp, er Dansk777 parate til at assistere dig alle ugens syv dage. Dansk777 er nemlig engageret i CARE, som står for ”Customers Are Really Everything”. Dette siger alt om, hvor meget Dansk777 teamet vil gøre for at du har en god oplevelse på deres hjemmeside.

Lad morskaben begynde!