Big Bang

Big Bang

Big Bang anmeldelse

Når man hører ordene ’Big Bang’ vil de fleste forbinde det med teorien om, hvordan universet har udviklet sig. Andre vil måske forbinde det med den populære TV-serie ’The Big Bang Theory’ – men denne guide vil introducere dig for den nye populære spillemaskine, nemlig spilleautomaten Big Bang.

Det populære software system Net Entertainment har endnu en gang udviklet en spændende og alternativ spilleautomat, som gør livet på online casino lidt mere oplevelsesrig. Læs med for at høre mere om den nye og interessante spilleautomat!

Spillemaskinen har 5 hjul, 3 rækker og hele 25 gevinstlinjer!

Bliv inviteret til en rejse i rummet og vind de helt store beløber. Spilleautomaten er designet til at ligne en rummet; baggrunden er stjernefyldt og dyster, mens symbolerne er kometer og lysende farver. Musikken medvirker til at bringe en autentisk fornemmelse af rummet, da de spiller baggrundsmusik der er lidt ’spacy’.

Big Bang har en multiplikator, der forhøjer dine gevinster mellem x1 og x32. Det vil sige at du, efter hver runde med 1 eller flere gevinstkombinationer, stiger i multiplikatormåleren. Hos Big Bang er møntværdien fra 10 øre til 5 kr., og minimumsindsats er 2,50 kr. og maksimumsindsats er 500 kr. pr. spin. Net Entertainment påstår at deres tilbagebetalingsprocent er på hele 96 %!

Spilleautomaten har den smarte funktion, at du kan se din saldo, indsats og gevinst stående i bunden af din skærm. På den måde kan du hele tiden holde øje med dine penge. Derudover har spilleautomaten den smarte funktion, at du kan sætte den på autopilot – det kan nemlig godt gå hen at blive trættende at skulle klikke med musen konstant, hvorfor denne funktion er optimal! Hvis du ønsker stadig at have lidt kontrol, kan du sætte spilleautomaten til at pause hver gang du får en gevinst. Med denne autopilot funktion har du simpelthen mulighed for at sætte automaten til at spille natten over, mens du indhenter din skønhedssøvn. Lettere bliver det ikke!

Big Bang er et populært spil, og kan bl.a findes på Betsafe. Betalingsmulighederne er VISA/Dankort, MasterCard, Paysafecard og mange andre.

Som ny spiller er det oplagt at finde en spilleportal, som tilbyder en høj velkomstbonus, da man derigennem kan tjene en masse penge. Betsafe tilbyder ofte gavmilde velkomstbonusser samt Gratis Spins, så det gælder om at udnytte disse tilbud! Derudover er der ikke andet at sige end: God fornøjelse med Big Bang!